23 mestres de cor per a xiquets

Nuevo

Conte en valencià en format pdf. Portada e interior a tot color.

Per la compra d'aquest producte s'enviarà per email el pdf del conte.

Es necessitarà que envies al següent email: proyectosunmundomejor@gmail.com el teu nom i el número de la comanda per a poder enviar-te'l.

Conte en valencià.
Versió en conte del llibre "23 Maestros de corazón, un salto cuántico en la enseñanza" i de la pel·lícula-documental "Entre Maestros" de Carlos González, en l'actualitat investigador-divulgador dels Nous Paradigmes Científics i formador de mestres; va ser professor durant 24 anys de matemàtiques i física per a adolescents.
Aquest conte pretén ser una llavor cap a una nova educació centrada en el cor, on el xiquet puga expressar el seu potencial al màxim. Perquè tots, sense excepció, posseeixen un potencial, un do i tant pares com professors podem fer alguna cosa per a ajudar-los al fet que el desenvolupen i puguen viure de manera plena. Amb una nova mirada cap a l'educació, que et fa reflexionar, on ensenya a ser creadors de la teua vida i no víctimes de les circumstàncies.
Conté un missatge innovador sobre l'educació amb il·lustracions, plenes de moviment, color, vida, alegria, que volen acostar el lector a la creació del conte i omplir-lo de màgia.

3,99 €
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar