Ànima de conte

Nuevo

Després de la compra del conte es necessitarà que envies al següent email: proyectosunmundomejor@gmail.com el teu nom, el número de la comanda al costat de la teua adreça per a poder enviar-te'l al teu domicili.

Conte en valencià.

Ànima de conte, ambientada en l'Edat mitjana, amb magnífiques il·lustracions plenes de color, combina realisme i fantasia, ens endinsa en la màgia dels contes per tal d'explicar-nos com aquests poden canviar la vida de les persones.
La seua història plena d'amor i sentiment ens convida a escoltar-la des del cor i veure si hi ha alguna cosa que ressona en nosaltres.
Els contes poden arribar a ser més importants del que pensem. A través d'ells desenvolupem la nostra imaginació, amb tots els beneficis que implica, i a més són una eina excel·lent d'educació emocional i desenvolupament personal, útil tant per als adults com per als xiquets.
Si envies un email al proyectosunmundomejor@gmail.com sol·licitant la visualització creativa sobre la base d'aquest conte te l'enviarem de manera gratuïta.

13,60 €
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar