Coaching creatiu per a estudiants. Interior color

Després de la compra del llibre es necessitarà que envies al següent email: proyectosunmundomejor@gmail.com el teu nom, el número de la comanda al costat de la teua adreça per a poder enviar-te'l al teu domicili.

Llibre en valencià. Portada a tot color. Interior també a color amb il·lustracions i detalls en negre i verd. 92 pàgines incloent les cobertes.
Informa't de les xarrades i cursos en línia i presencials sobre la base del llibre en: proyectosunmundomejor@gmail.com
Autora: María José Llorach - www.xunmundomejor.com.es
Traducció al valencià: Lidia Castell
Green, un adolescent d'una altra dimensió amb una consciència major als humans i un aspecte semblant a un elf t'acompanyarà en aquesta aventura en forma de llibre. Et submergiràs en el coaching creatiu, descobriràs els teus talents i a què t'agradaria dedicar-te el dia de demà, tractaràs temes com el bullying, intel·ligència emocional, els somnis, els mapes mentals (com a eina que et pot facilitar un estudi més eficaç i divertit), la visualització creativa, la neurociència, la ment conscient i inconscient, etc... Tot això acompanyat d'una lectura, d'exercicis pràctics, didàctics, originals i creatius, amb unes indicacions d'uns passos a seguir per a crear el curs que desitges viure, conèixer-te millor i, el més important, gaudir durant el camí.
També s'inclouen unes pistes per a ser més creatiu i exercicis que t'ajudaran quan apareguen obstacles en el teu camí.
Un llibre que pretén fer un pas més enllà en l'educació, transforma la vida dels estudiants, els fa viure amb més coherència, aprenen a ser més feliços, eficaços en les seues metes i així podrem crear entre tots un món millor. Un llibre de lectura de valors i exercicis pràctics ideal per a assignatures com llengua, plàstica, dibuix o tutoria...
També és una eina per a tota mena de professionals (professors, orientadors, psicòlegs, terapeutes, etc) que treballen amb adolescents o joves.
I per a qualsevol persona que desitge viure i crear la seua vida de manera diferent, més creativa i coherent.

21,99 €
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar