Com canviar la meua sort a l'institut?

Nuevo

Després de la compra del conte es necessitarà que envies al següent email: proyectosunmundomejor@gmail.com el teu nom, el número de la comanda al costat de la teva adreça per poder enviar-te'l al teu domicili. 

Característiques: Mides: 15.24 x 22.86 cm tancat. Portada a color, interior en b/n amb il·lustracions. Enquadernat encolat amb tapa tova. 107 pàgines.

Preu especial a partir de 20 unitats. Informa't a l'email: proyectosunmundomejor@gmail.com 

El llibre que tens a les mans té una estructura una mica diferent. En ell es trenquen els esquemes normals d'un llibre. 

Té diferents parts. En una d'elles l'autora et parla, s'expressa com si fora el seu dietari personal i a més dona consells a futurs escriptors. En una altra hi ha una història d'amor i l'autora parla a la protagonista, li dona consells si vol canviar la seua realitat, i al final de cada capítol s'inclou un resum dels aspectes més important perquè ho recordes, va recolzat d'alguns exercicis que t'ajudaran a canviar la teua sort.
En aqueix trencar, l'autora et convida que canvies els esquemes de la teua vida, el personatge que interpretes a l'institut i en la teua existència, deixant ja els drames, el victimisme i et convida al fet que prengues el control.
L'institut, la universitat, etc... Pot ser un gran desafiament, però tu tens el poder de crear la teua realitat i transformar-la si no t'agrada. En el llibre t'explica com aconseguir-ho a través de la història de Selena, una adolescent enfadada amb la vida i amb l'institut, que canvia la seua sort i transforma la seua vida.
Encara que el llibre està enfocat als estudiants que volen canviar la seua sort, la realitat que viuen dins de les aules, també pot servir per a la vida en general; també pretén ser una guia per a professors, educadors, terapeutes, psicòlegs o professionals que treballen amb adolescents o joves i guiar-los en la creació d'una realitat més coherent a ells i més feliç.

Enllaç per veure el booktrailer: https://www.youtube.com/watch?v=WtqjfwJWip4&t=11s&ab_channel=xunmundomejor

Es farà xerrades a les aules en base al llibre. Informa't a l'email: proyectosunmundomejor@gmail.com

14,96 €
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar