No em contes un conte

Nuevo

Conte en valencià en format pdf. Portada e interior a tot color.

Per la compra d'aquest producte s'enviarà per email el pdf del conte.

Es necessitarà que envies al següent email: proyectosunmundomejor@gmail.com el teu nom i el número de la comanda per a poder enviar-te'l.

Llibre il·lustrat a tot color amb 43 pàgines incloses les cobertes.

"No em contes un conte" és una història que contempla un ampli ventall de temes: els valors, la neurociència, el funcionament del nostre cervell, quines coses poden ajudar al seu estat òptim, com les emocions tenen un paper importantíssim en el nostre cervell, intel·lecte i salut. També entren en joc eines creatives de desenvolupament personal com el coaching amb LEGO i Playmobil. Es potencia la idea de reciclar i de l'arquitectura ecològica i sostenible, posant com a focus important les nostres creences, diàleg intern i extern a l'hora de crear la nostra realitat.
Un conte dinàmic i original en el qual la protagonista, apassionada de l'escriptura, fa partícip al lector, dirigint-se a aquest en diverses ocasions. Quan comença la lectura se li proposa que realitze una pausa i escriga en un paper a part alguna cosa que li agradaria enriquir de la seua vida, i a continuació, li demana que continue llegint i pose la seua intenció en què, a través d'aquest conte, trobe la manera de millorar o solucionar aqueixa situació.
En la història, una psicòloga acompanya durant 21 dies els protagonistes a l'aula de càstig, on es submergeixen en un món d'autoconeixement i desenvolupament personal. La mateixa història té també un exercici de visualització creativa.
Una altra de les intencions del conte és trencar les estructures d'una història normal, mesclar el real (esmentant a Carlos González Pérez i el seu treball) i la ficció, fent del conte una mica viu, on el lector és protagonista també. La interacció amb el lector farà que l'experiència per a cadascun siga diferent i especial.
I finalment, esmentar el judici com un tema a treballar també en el conte: destruir els patrons de la dualitat, les etiquetes de qui és el bo i qui és el dolent, i les rivalitats entre oposats. Això és una cosa vital en la vida amb la finalitat d'acabar amb els enfrontaments i les guerres.

Aquest conte forma part d'un projecte educatiu. Enllaç per a més informació del projecte: https://xunmundomejorweb.wordpress.com/proyectos-educativos/proyecto-educativo-no-me-cuentes-un-cuento/

6,99 €
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar